Welcome Guest Search | Active Topics | Members

Bugs and/or issues with site Options
DWright
Posted: Thursday, March 06, 2008 11:43:56 AM

Rank: Regular

Joined: 2/3/2005
Posts: 61
Location: Lawrenceburg
Is there going to be league information on the GCFDA homepage as on the previous homepage? Having a subject on it in the forums is great, but it would be nice to have something on the front page, or at least under "Events" so that people visiting the website can clearly get info on it as many have done in the past. Only the people already in leagues use the league topic in the forum. Thank you. David
DanH
Posted: Thursday, March 06, 2008 12:32:45 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 4/4/2006
Posts: 515
Location: Lebanon, OH
Yes, we want to make a league section, and we want to put you in control of it. Try to come up with a list or a general format for what you would like, Dave. It can be one page or multiple. You can have a calendar, announcements, general text, place to post files (results, forms, etc). If you have any web page experience that will help, but if not that's ok too. You can PM me or email the webadmin email if you'd like. Thanks.
berto
Posted: Tuesday, March 18, 2008 11:36:06 PM

Rank: Regular

Joined: 7/11/2006
Posts: 81
Location: los angeles, california
Hey guys.... this isn't a problem, just a thought....... I love the photo gallery that you all made....... I was wondering if you have put the request out there for pics from people who may have tourney pics. Like the blue grass last year, and I know fred has pics as well.... I would love to see the gallery expand.......
mikekem
Posted: Wednesday, March 19, 2008 8:27:40 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
berto wrote:
Hey guys.... this isn't a problem, just a thought....... I love the photo gallery that you all made....... I was wondering if you have put the request out there for pics from people who may have tourney pics. Like the blue grass last year, and I know fred has pics as well.... I would love to see the gallery expand.......


If someone wants to be a contributor they can contact us.  I'm not promising everyone this role as space is limited but the intention was for other to upload the pictures, not us.

Fred Salaz
Posted: Wednesday, April 02, 2008 12:52:03 PM
Rank: Expert

Joined: 2/27/2003
Posts: 1,234
Brad, is it possible to get more than 5 active discussion threads going at once? Several times I've seen threads get bumped out because there are more than 5 topics going at once.
Thanks
andersab
Posted: Wednesday, April 02, 2008 1:45:44 PM

Rank: Elite Veteran

Joined: 5/22/2006
Posts: 692
Location: in the chains
Don't think I understand Fred, can you elaborate on which thread and what is getting bumped (and what bumped means in this case)?
Fred Salaz
Posted: Wednesday, April 02, 2008 3:16:48 PM
Rank: Expert

Joined: 2/27/2003
Posts: 1,234
I'll try, on "Active Discussion/latest posts" there are 5 topics visible at one time. If more than 5 topics are going at one time the oldest one gets bumped out of the top 5 so if an important topic gets bumped then someone might miss out on some info unless they go searching for it. Do you know what I mean?
andersab
Posted: Wednesday, April 02, 2008 3:27:54 PM

Rank: Elite Veteran

Joined: 5/22/2006
Posts: 692
Location: in the chains
Yeah, use the "Active Topics" link at the top of the forums page. That will give you any thread that you have not already viewed. Its personalized to your login.
mikekem
Posted: Wednesday, April 02, 2008 8:07:33 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
I noticed that the pdga radio podcast is once again being update so the rss feed has been added to the front page. Enjoy.
mikekem
Posted: Thursday, April 10, 2008 8:54:09 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
Don Lohman if you give me your current email address I can fix you account up. You can email it to webadmin@gcfda.com
soundmind
Posted: Wednesday, July 09, 2008 12:04:13 PM

Rank: Veteran

Joined: 6/26/2007
Posts: 201
why dont we have our own passwords instead of the pre-given password that way it is easy 2 log in? the remeber password check box does not always remember.i have had to get a password sent 2 my mail about 50 times on the new site.
DanH
Posted: Wednesday, July 09, 2008 4:54:58 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 4/4/2006
Posts: 515
Location: Lebanon, OH
We had to start you out with randomly generated passwords at first so that you could log in. Once you login, you can change your password to what you want. Just click on your username next to the "Logout" link. Then you should see a "Manage Password" link. You'll need to type your current password first, then you can pick a new one. It does have a some basic requirements for your new password though. I think it requires at least 6 characters or something. If you have problems, let us know.
soundmind
Posted: Wednesday, July 09, 2008 11:58:04 PM

Rank: Veteran

Joined: 6/26/2007
Posts: 201
thankz dan
AdamJ
Posted: Tuesday, July 15, 2008 8:16:31 PM

Rank: Expert

Joined: 5/22/2005
Posts: 1,252
Location: Nati
wow is that right, at 8:15 pm there are 1 user online (me) and 132 guests online lmao
GStrick
Posted: Wednesday, July 16, 2008 8:15:04 AM

Rank: Veteran

Joined: 2/12/2007
Posts: 116
Location: Westside
at 8:15am there are 4, 3 members and 1 guest.
mikekem
Posted: Wednesday, July 16, 2008 9:08:31 AM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
This is a bug with how the users online is reported. Hopefully the next version of the forum software will resolve the problem. Also the number of guests may be inflated at times as there is some check the web provider does.
discndat
Posted: Thursday, July 17, 2008 12:09:20 PM

Rank: Expert

Joined: 3/1/2003
Posts: 1,551

The Flying Pig Page is not coming up. Runtime errors.

mikekem
Posted: Thursday, July 17, 2008 12:32:14 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
That was probably my fault. I think it is fixed now.
PaulDmt
Posted: Thursday, August 14, 2008 7:44:46 AM
Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/22/2003
Posts: 160
Our wednesday night league travels around to various courses and many of our players haven't been to these courses before. I'm hearing many people complain about the Yahoo directions that are given. In particular I seem to recall Williamsburg, Gulley, and Mason being mentioned.
mikekem
Posted: Sunday, September 21, 2008 9:47:29 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
Some of the coordinates were taken from the older site. They may not be totally accurate. I nudged the coordinates on Williamsburg a bit so that should be better now. Could you be more specific about the problems with Mason and Gulley. They look dead on to me.
STEVO
Posted: Monday, September 22, 2008 4:28:15 PM
Rank: Veteran

Joined: 3/10/2003
Posts: 228
Mike, others,

Why can't I post using multiple periods, you know, a trailing thought indicator (dot dot dot, etc.) either at the beginning or end of a sentence?

Also, after I post, a lot of times the page has expired ("A critical error has occured- Index was outside the bounds of the array").  Is that my slow work computer, or something else?  I can't recall if the same problem occurs from my home desktop. help
DanH
Posted: Monday, September 22, 2008 4:57:53 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 4/4/2006
Posts: 515
Location: Lebanon, OH
I have enabled trailing thoughts again..... I'll look into the error you are getting. I've never experienced it myself, so maybe it is a bug that has something to do with specific computers or networks. I don't think you are the only one to report it so far.
mikekem
Posted: Monday, September 22, 2008 6:37:47 PM

Rank: Extreme Veteran

Joined: 2/16/2008
Posts: 400
Location: Lebanon
We had a discussion about this months ago. It's funny that you brought it up. I know it is an annoyance and I'm not usually a stickler for proper English, but there seems to be a lot people that put a profuse amount of periods in posts. I guess I don't understand the meaning of a series of leading or trailing periods on a sentence.
STEVO
Posted: Tuesday, September 23, 2008 12:59:10 PM
Rank: Veteran

Joined: 3/10/2003
Posts: 228
Thanks, Dan....and yes, Mike, you are a stickler for proper English. hit

....Ahhh egyptian
AdamJ
Posted: Tuesday, March 17, 2009 7:26:05 AM

Rank: Expert

Joined: 5/22/2005
Posts: 1,252
Location: Nati
I have noticed I never get access to spell check. I see the button but it isn't available.
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

YAFPro Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Yet Another Forum.net version 1.9.1.7 running under DotNetNuke.
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.